Αυτογνωσία

Η Διόνη Καρόκη είναι η δημιουργός της Sacred Voice. Εχει πολύχρονη εμπειρία και εξειδίκευση στην Τεχνική Τοποθέτησης και Ενδυνάμωσης της Φωνής αλλά και ως Spiritual Coach. 

Δες εδώ την συνέντευξη της Διόνης Καρόκη στο site Εναλλακτική Δράση

Η βιωματική της σχέση με τη δύναμη της φωνής ξεκίνησε από τα νεανικά της χρόνια, όταν η ίδια έκανε τα πρώτα της επαγγελματικά βήματα στο τραγούδι. Ειδικότερα, το 1998 εκπροσώπησε τη χώρα μας στον διαγωνισμό της Eurovision, όμως, κάποια προβλήματα στις φωνητικές χορδές της στέρησαν τη φωνή για τα επόμενα δύο χρόνια.

Προκειμένου να επαναφέρει με τη χαμένη της φωνή, δοκίμασε κάποιες τεχνικές με αρνητικά αποτελέσματα. Παρατηρώντας όμως και εστιάζοντας στον μη ήχο της, συνειδητοποίησε ότι η φωνή εξέφραζε τότε την ανάγκη της για μία παύση και μία επανασύνταξη.

Ακούγοντας και κατανοώντας πλέον την φωνή της εστίασε σε πολύ διαφορετικά σημεία και τρόπους, προκειμένου να θεραπευτεί και να μπορέσει να τραγουδήσει ξανά. Δύο χρόνια αργότερα η δημιουργία της μεθόδου Sacred Voice είχε ήδη βοηθήσει ανθρώπους με παρόμοια προβλήματα να επαναφέρουν την φωνή τους και τον ήχο τους.

Μέχρι στιγμής πάνω από 1500 άνθρωποι έχουν βιώσει τα σπουδαία αποτελέσματα της μεθόδου έχουν κατανοήσει την ενεργειακή διάσταση και πληροφορία της φωνής τους και του αυθεντικού τους ήχου. Επικοινωνούν με ευκολία αυτό που θέλουν και είναι συνειδητοί δημιουργοί της ζωής τους.

 

“Η φωνή αποτελεί το βασικότερό μας όχημα προκειμένου να «ακούσουμε» συνειδητά τις βαθύτερες σκέψεις μας  και να εξελιχθούμε στον δρόμο της αυτογνωσίας.

Η Sacred Voice Method εξαλείφει κάθε συναισθηματική τροχοπέδη και οδηγεί τους ανθρώπους στη σωματική και πνευματική τους διαύγεια,

ενισχύοντας την αυτοεκτίμηση και την πηγαία θετική διάθεση τους.”   Διόνη Καρόκη

 

Η πολύπλευρη φύση της την οδήγησε σε ολιστικές προσεγγίσεις ενδυνάμωσης και αυτογνωσίας και πλέον η εμπειρία της εστιάζεται στην ουσιαστική εξέλιξη, την εξισορρόπηση και την καλλιέργεια της συνειδητότητας στους ανθρώπους. Στις ατομικές της συνεδρίες όπως και στις ομαδικά σεμινάρια της, επιφέρει σπουδαία αποτελέσματα σε σωματικό, ψυχικό και συναισθηματικό επίπεδο καθώς χρησιμοποιεί πρωτοπόρες τεχνικές από  διάφορα διεθνώς αναγνωρισμένα θεραπευτικά συστήματα, όπως Hypnosis, Neuro-Linguistic Programming (NLP), Time-Line Therapy®, Tomatis Method®, Special Education Training, Effective Communication και NLP, Creative Thinking, Theta Healing®, Heal Your Life Certification Workshops και Heartmath® Coaching.

Στην καθημερινή της ζωή, συνεχίζει να επιδιώκει περαιτέρω εκπαίδευση. Είναι επίσης ένθερμη υποστηρικτής της Φιλοσοφικής Συμβουλευτικής και της Ρητορικής που έχουν ενισχύσει σημαντικά τις δεξιότητές της ως ερμηνεύτριας, δασκάλας και θεραπεύτριας.