Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Υλοποίηση και Αφθονία Τheta Healing

Μάιος 11 @ 09:00 - Μάιος 12 @ 17:00

€300

Για να επιτύχουμε τους στόχους μας και να ζήσουμε μια ζωή γεμάτη, χρειάζεται οι πεποιθήσεις μας να υποστηρίζουν αυτά που επιθυμούμε και να έχουμε καθορίσει με σαφήνεια τι είναι αυτό που θέλουμε. Το σεμινάριο αυτό είναι ένα εργαλείο ανακάλυψης των περιοριστικών μας αντιλήψεων, και μας διδάσκει τον τρόπο της αλλαγής τους σε αντιλήψεις που ενεργοποιούν τις εσωτερικές μας δυνάμεις προκειμένου να επιτύχουμε σε όλους τους τομείς της ζωής μας.

Σύμφωνα με τη Μέθοδο Θήτα, η υλοποίηση βασίζεται στην πεποίθηση ότι μπορούμε να δημιουργήσουμε την πραγματικότητα μας συνδεόμενοι με τη Δημιουργική Δύναμη του σύμπαντος, όπως και ότι με κάθε σκέψη, απόφαση ή πράξη μας, διαμορφώνουμε την πορεία μας. Αν επικεντρωθούμε στη φτώχεια, την προσελκύουμε αν όμως θέλουμε να προσελκύσουμε την Αφθονία θα πρέπει να επικεντρωθούμε σε αυτήν.

Το σεμινάριο αυτό θα μας δείξει πώς να απελευθερώσουμε τα εμπόδια, πώς να θέσουμε ένα στρατηγικό σχέδιο δράσης και πώς να κατευθύνουμε τις ιδέες και τις δράσεις μας προς την επιτυχία.

Διάβασε περισσότερα….

Λεπτομέρειες

Αρχή:
Μάιος 11 @ 09:00
Τέλος:
Μάιος 12 @ 17:00
Κόστος:
€300
Κατηγορία Εκδήλωση:
Ιστότοπος:
https://dionikaroki.com/manifesting-theta-healing-seminar/

Χώρος Διεξαγωγής

online

Διοργανωτής

Διόνη Καρόκη
Phone
+30 6934007830
Email
info@dionikaroki.com
Προβολή ιστότοπου Διοργανωτής

Leave a comment