Απελευθερώστε την εσωτερική σας δύναμη με την Sacred Voice Method

Ξεκινήστε σήμερα!

Αναζητάτε επαφή με την εσωτερική σας αρμονία και την αυθεντική σας ύπαρξη; Η Sacred Voice Method προσφέρει μια εμβληματική εμπειρία μέσα από το πρόγραμμα Inner Power, έτοιμο να μεταμορφώσει τον πραγματικό σας εαυτό. Εμπλουτισμένο με προσεκτικά σχεδιασμένες δραστηριότητες σε ένα καταπράσινο τοπίο, όπου η φύση, ο ήλιος και ο άνεμος δρουν ως φυσικοί εμψυχωτές, το πρόγραμμα εγγυάται μια ολοκληρωτική κάθαρση της ψυχής.

Συμμετέχοντας σε δραστηριότητες που ενσωματώνουν ήχο, κίνηση και μουσική, και με την ειδική καθοδήγηση της Διόνης Καρόκη, θα ανακαλύψετε την ζωτική σας ενέργεια, απαλλαγμένοι από σωματικούς και συναισθηματικούς πόνους, αποκτώντας βαθύτερη αυτογνωσία και αληθινή σύνδεση.

Το Inner Power υπερβαίνει τα όρια ενός τυπικού εργαστηρίου και αποτελεί μια καταλυτική εμπειρία που σχεδιασμένη να αναζωπυρώσει τη χαρά της ζωής, την αγάπη και την εμπιστοσύνη.

Επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας για να μάθετε περισσότερα και να ξεκινήσετε το ταξίδι σας προς την πλήρη απελευθέρωση και ευημερία.

Το εργαστήριο λαμβάνει χώρα στο Κτήμα Νοόσφαιρα Wellness & Retreat Center δίπλα στο Ξυλόκαστρο Κορινθίας, ένα μοναδικό συγκρότημα ξύλινων κτιρίων που προσφέρει τη ζεστασιά ενός boutique hotel, μόλις μία ώρα από την Αθήνα και την Πάτρα.

Let’s retreat: Inner Power

Κρατήσεις:

Τιμή: 295 € δίκλινο και 270 € το τρίκλινο

Ολοκληρωμένη εμπειρία ευεξίας στο Inner Power Retreat:

Η συμμετοχή σας στο Inner Power Retreat περιλαμβάνει μια σειρά από εμπλουτισμένες υπηρεσίες σχεδιασμένες για να φροντίσουν κάθε σας ανάγκη:

Στην τιμή περιλαμβάνονται το εργαστήριο, η διαμονή σε πολύ φροντισμένα δωμάτια με λουτρό και ψυγειάκι, καθημερινή ημιδιατροφή με βιολογικά προϊόντα (Για όσους επιλέξουν επιπλέον κρέας ή ψάρι, υπάρχει μια ελάχιστη επιπρόσθετη χρέωση 5 ευρώ ανά άτομο) όπως και οι φόροι.

Επιπλέον δωρεάν παροχές:

– Αφεψήματα βοτάνων και κουλουράκια: Διαθέσιμα όλη την ημέρα για ενυδάτωση και σνακ.
– Δωρεάν Wi-Fi: Πλήρης πρόσβαση στο ίντερνετ καθ’ όλη τη διάρκεια της διαμονής σας.
– Προϊόντα προσωπικής φροντίδας: Σαμπουάν, αφρόλουτρο, παντόφλες και μπουκάλι ενεργοποιημένου νερού για την αναζωογόνηση σας.

(Για αυτούς που επιθυμούν περισσότερη ιδιωτικότητα, μονόκλινα δωμάτια διατίθενται με επιπλέον κόστος 100€, εφόσον υπάρξει δυνατότητα την τελευταία στιγμή.)

Με Δόσεις:

Για να διευκολύνουμε τη συμμετοχή σας σε αυτό το μοναδικό ταξίδι αυτοεξερεύνησης, παρέχουμε και την επιλογή εξόφλησης σε τρεις δόσεις.

3 Δόσεις Hotshot: Μόνο με τραπεζική κατάθεση Τράπεζα Πειραιώς: GR8501725070005507104935295*
*1η Δόση μέχρι 28 Απριλίου 2024, 2η Δόση 28 Μαίου 2024, 3η Δόση (εξόφληση) 25 Ιουνίου 2024

Για να διασφαλίσουμε την ομαλή επικοινωνία και διαχείριση της συμμετοχής σας, είναι απαραίτητο να σημειώσετε στην κατάθεση το όνομά σας όπως και να μας αποστείλετε email με το τηλέφωνό σας στο info@dionikaroki.com

Εάν επιθυμείτε να ακυρώσετε τη συμμετοχή σας πριν τις 26 Μαΐου 2024, θα σας επιστραφεί η προκαταβολή πλήρως. Ωστόσο, μετά αυτή την ημερομηνία, οι προκαταβολές δεν θα είναι επιστρέψιμες. Η συμμετοχή στο πρόγραμμα προϋποθέτει ότι αποδέχεστε τους ανωτέρω όρους.

Το πρόγραμμα του εργαστηρίου

Παρασκευή 28/6:

3μμ – 5μμ: Άφιξη

7μμ – 9μμ: Καλωσόρισμα και διαλογισμός

9μμ: Δείπνο

Σάββατο 29/6:

7πμ – 9πμ: Πρωινό

10πμ – 11:30πμ: Εργαστήριο

11:30πμ – 11:45 πμ: Διάλειμμα

11:45πμ – 1:30μμ: Εργαστήριο

2:00μμ: Χορτοφαγικό Γεύμα

3:00μμ – 7:00μμ: Ελεύθερος Χρόνος

7:00μμ – 9:00μμ: Εργαστήριο

Κυριακή 30/6:

7πμ – 9πμ: Πρωινό

10πμ – 11:30πμ: Εργαστήριο

11:30πμ – 11:45πμ: Διάλειμμα

11:45πμ – 1:30μμ: Εργαστήριο

2:00μμ: Χορτοφαγικό Γεύμα

3:00μμ: Αναχώρηση