Διόνη Καρόκη

Η Διόνη Καρόκη είναι η δημιουργός της Sacred Voice.

Εχει πολύχρονη εμπειρία και εξειδίκευση στην Τεχνική Τοποθέτησης και Ενδυνάμωσης της Φωνής αλλά και ως Mindset Coach.

Η Διόνη Καρόκη έχει μια φωνή που συγκινεί και εμπνέει. Η φωνή της είναι καθαρή, δυνατή και γεμάτη συναίσθημα. Μέσα από τη μουσική της, η Διόνη εκφράζει την αγάπη της για τη ζωή και την επιθυμία της να καθοδηγήσει τους άλλους να βρουν τον δικό τους αυθεντικό ήχο. Δημιουργεί θεραπευτικούς διαλογισμούς και πρωτότυπα μουσικά και ακουστικά μονοπάτια στο YouTube κανάλι της.

Μπες να ακούσεις περισσότερα: https://www.youtube.com/@dionikaroki

Η βιωματική της σχέση με τη δύναμη της φωνής ξεκίνησε από τα παιδικά της χρόνια. Το ταλέντο της αναγνωρίστηκε και κατόρθωσε το 1998 να εκπροσωπήσει τη χώρα μας στον διαγωνισμό της Eurovision, όπως και να εκδώσει to 2006 το προσωπικό της άλμπουμ με τον τίτλο “Θα σ’ αγαπώ”.

 Η αλληλεπίδραση της ως δασκάλα φωνητικής, με ένα τεράστιο αριθμό μαθητών την έπεισε ότι η φωνητική διδασκαλία και η σωστή τονικότητα σε κάθε τραγουδιστή, δεν αρκούν! Επίσης, η ερμηνεία και η έκφραση δεν μπορούν να διδαχθούν παρά μόνο σε ένα μικρό ποσοστό. Επίσης η Διόνη,  συνειδητοποίησε, ότι η φωνή λειτουργεί ως ένας δείκτης της ολότητας μας και των νοητικο-συναισθηματικών ” δεξιοτήτων ” μας και όχι μόνο!

Έτσι δημιουργήθηκαν οι πρώτοι “σπόροι” της Μεθόδου της Ιερής Φωνής..

Η Μέθοδος αυτή είναι ένας πρωτοποριακός τρόπος αναγνώρισης και απελευθέρωσης όλων των κρυμμένων μοτίβων που  λειτουργούν ανασταλτικά, στην ελεύθερη έκφραση του εαυτού μας σε όλα τα επίπεδα, από το σωματικό μέχρι το πνευματικό.

Μέχρι στιγμής πάνω από 1500 άνθρωποι έχουν βιώσει τα σπουδαία αποτελέσματα της μεθόδου έχουν κατανοήσει την πλούσια πληροφορία που η φωνή και ο ήχος τους αναδύει . Εκφράζουν και κατανοούν βαθύτερα τον εαυτό τους και  τους άλλους, επικοινωνούν με ευκολία και είναι συνειδητοί δημιουργοί της ζωής τους.

Η Διόνη Καρόκη έχει εκπαιδευτεί επίσης σε ολιστικές προσεγγίσεις ενδυνάμωσης και αυτογνωσίας και πλέον η εμπειρία της εστιάζεται στην ουσιαστική εξέλιξη, την εξισορρόπηση και την καλλιέργεια της συνειδητότητας στους ανθρώπους.

Στις ατομικές της συνεδρίες όπως και στις ομαδικά σεμινάρια της, επιφέρει σπουδαία αποτελέσματα σε σωματικό, ψυχικό και συναισθηματικό επίπεδο.

Χρησιμοποιεί καινοτόμες τεχνικές από  διάφορα διεθνώς αναγνωρισμένα πρωτοποριακά συστήματα, όπως:

Hypnosis,

Neuro-Linguistic Programming (NLP),

Time-Line Therapy®,

Tomatis Method®,

Special Education Training,

Effective Communication και NLP,

Creative Thinking,

Heal Your Life Instructor,

Heartmath® and Jungian Coaching,

όπως και στο Theta Healing® στο οποίο είναι και Instructor.

Σπουδάζει ψυχολογία και επεκτείνει τις γνώσεις της στην Ηχο-Φωνητική θεραπεία

Είναι επίσης ένθερμη υποστηρικτής της Φιλοσοφικής Συμβουλευτικής και της Ρητορικής που έχουν ενισχύσει σημαντικά τις δεξιότητές της ως ερμηνεύτριας, δασκάλας και καθοδηγήτριας.